Hai să donăm sau măcar să ne rugăm!

20190602_205317Receptivitatea oamenilor în ceea ce privește actele de caritate este foarte diferită. Uneori zici că te obosesc fotografiile cu situații tragice de pe facebook, care strigă în gura mare după ajutor, le eviți sau păcălești carmele că revii la ele mai târziu, pentru a uita în final! Adevărul este că aceste site-ri sau fotografii de pe rețele sociale sunt foarte grele.

Dar acolo se strigă și unii totuși aud.  Azi am întâlnit mulți oameni care ajută. O bună 20190602_181015parte au fost ademeniți de artistele Ana Cernicova și fiica ei Amelia Uzun, alții au venit să-și distreze copiii, dar toți au știut că banii pe care urmează să-i plătească pentru o după-amiază de pomină vor fi donați unui micuț, bolnav de cancer, Ionel Cocieru,  dintr-o familie foarte săracă, care așteaptă ajutor într-o clinică din Turcia.

Vă las link-ul mai jos!20190602_164037

„Durere Străină nu Există ” Acesta a fost mesajul ce i-a mobilizat pe toți basarabenii din Paris, care au decis să-și petreacă seara pentru caritate, iar organizatorii s-au străduit să ofere celor prezenți un show amplu pentru copii și maturi.
Acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Svetlana Sainsus de la Caritate.md.

Toți avem un dram de bunătate în noi și fiecare și-l manifestă după posibilitate. Unii cred și se roagă, alții donează din puținul pe care-l au, dar sunt oameni care au buget lunar stabilit pentru caritate. Eu cunosc un asemenea OM și mă închin în fața sa!

Să ne bucurăm, să ne veselim, să apreciem că putem și suntem sănătoși, să iubim, să fim mai buni și să ajutăm când putem.

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ion-cociu?fbclid=IwAR3JEGuNyRCzNgrHZJ6M8sN4pL6SKkeYJXzLBaAwhlBo9-H9h2IoDQjaHtM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s